Lillelørdag

Riktig god morgen. Tenk siste dag i juli og vi går inn i sommerens siste sommermåned. Akkurat nå skinner solen fra nesten skyfri himmel og det kan se ut som om det blir en flott dag her på vestlandet. Alikevell merker jeg at hjernen holder på å snu mot høstinspirasjon. Legger merke til at butikkenen begynner å fronte høstnytt og jeg har tenkt en stund på å skaffe meg en varm strikket cardigan som jeg kan ta fram ved litt småkjølige kvelder.

Alle disse cardigans kommer fra // sheinside.com

Tok meg en runde på nettet og ser at det har også andre gjort før meg, for noen av de tøffeste cardiganene jeg fant og kunne tenkt meg var allerede utsolgt! Hjelp, er jeg så treig?? Enden på visa blir vell at jeg må strikke en selv. Og det vet jeg ikke helt om blir noe stor suksess.. Idea.. Hmm kansje jeg må sysselsette søte snille mormor med et nytt prosjekt ;)

Jeg får bruke ettermiddagen til å tråle litt rundt å se hva jeg kan finne.  Nå kaller jobber så jeg må løpe.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits