God tirsdags morgen

Ah, så deilig å være utsovet og opplagt. Etter dagens arbeidsøkt er jeg allerede halvveis i jobbuken min. Det er utrolig deilig å tenke på.      

Gårsdagens nyinnkøpte treningsklær fra // HM.

Tenkte å gi dere en liten update på 30 days challenge. Er nå på dag 22, med 19 økter. Dvs pr. dags dato så ligger jeg under med 3 økter og 9 dager igjen å klare målet mitt på. Nå har jeg ikke ennå fått unnagjort noen økter idag så om jeg presser inn 2 stk senere idag bør det ikke være noen umulighet å klare. Er litt lat om morgenen for tiden så jeg foretrekker å ta det med ro og heller nyte kaffe og frokost til fordel for trening.

Det er for øyeblikket både sol og regn her på min kant av landet. Håper bare sola titter fram igjen til helgens tur. Hadde tenkt meg på noen turer og det er så mye kjekkere å gå tur i sol enn regn. Kjenner jo meg selv... Foretrekker å sitte inne når det regner ;)

For en gangs skyld kom jeg meg til sengs før kl. 24 igår, mulig det er derfor jeg ikke er så trøtt idag og i tillegg til det så klarte jeg også å presse inn en liten treningsøkt. Siden vi har hatt en del vind og ustabilt vær de siste dagene ble det youtube på meg. Det ligger masse bra treningsprogram der inne som jeg absolutt kan anbefale. Det er egentlig bare å søke opp den typen trening du selv foretrekker og kjøre på. Selv ble det kickboksing på meg igårkveld. Det var deilig.

Men nå må jeg hoppe i jobbklærne, ser at tiden flyr fra meg. Vi har varedag idag så jeg venter noen paller med ting å tang i tillegg til de vi fikk før helgen så her er det bare å henge i.

Ha en flott tirsdags, så prates vi mere senere

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits