sminke krise

Ikke fullt, men nesten iallefall. Har leita over alt og finner søren meg ikke min chubbystick fra clinique... kriiiise. Jeg er så avhenging av å ha noe fugtiggivende på leppende iløpet av dagen og for et år siden fant jeg chubbystick som er perfekt. En blanding av leppestift og leppomade. Den er superlett å føre på og tilfører fuktighet i lang tid. I tillegg så var den i den perfekte fargen. Litt rosa men ikke for mye slik at den passet kjempe bra til hverdags sminke... arggh. Hater når jeg ikke finner(roter vekk) noe jeg egentlig er glad i....  Usj så ergelig, så nå får jeg rote litt rundt på nettet å se om jeg kan få tak på en ny. Om jeg bare hadde husket hvilken farge det var..... Sååå typisk meg.

Trøsta meg med et nytt kjøp istedenfor hos bodyshop, er det noen som har prøvd Honey bronze? og hvilke erfaringer har dere med denne?

Har kikka litt på den tidligere også men siden den gode solbrune fargen ser ut til å utebli fant jeg ut at, heck jeg kjøpern... og tester ut. Nå nå sitter jeg her og lukter sommer med en lett solglød (tror jeg da iallefall).

      

Ellers har jo dagen flydd avsted. Det har gått i ett og vi fikk ikke laget oss middag før klokka var nærmere sju. Noe som for meg er alt for seint. Så nå er jeg stappmett og stinn men burde egentlig ut å trene (tenker den økta flyr vekk ja), det blåser stiv kuling her på vestlandet så sykling frister liksom ikke idag. Kansje jeg tar fram vektene og tar en runde med dem. Shoppa meg nytt treningsantrekk idag for å så om det kunne hjelpe på motivasjonen.. hehe. Det er bare 10 dager igjen av 30 days challenge og jeg henger litt etter.

Har også rukket en tur innom Ikea for litt party shopping, vi fant en kul sort polkadott duk som skal brukes i black and white partyet. Henta pakke på posten fra partyiboks idag med ballonger og stash som skal brukes til festen så phuuuu. Sliten nå.

Håper dere alle sammen har en riktig god mandag

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits