suck it up and have a great day..

      
kilde: tumblr

 

Enkelt og greit. Det er mandag folkens og vi avgjør selv om det blir en god eller dårlig en. Jeg velger å ha en god en :) Kaffen er laget og frokosten står på bordet. Denne skal nytes sakte.

Arbeidsmessig begynner ting å komme på skinner igjen. Sommerferien for oss arbeidende er på hell og det betyr at vi begynner å få de fleste kollegaer tilbake i arbeid. Det er deilig. Har vært stusselig og lite latter de siste ukene uten dem. Det er alltid herlig å komme tilbake i gamle tralter.

Juli er snart over - helt utrolig hvor fort denne mnd egentlig har gått og August er snart over oss, rart å tenke på for jeg synes ikke det var så lenge siden det var mai mnd. og sommeren sto foran oss.

Deilig å tenke på at jeg kun skal ha en fire dagers jobbuke med langhelg. Vi reiser nordover til Husnes og jeg gleder meg til late dager med forhåpentlig sol og sommer.

Så til alle herlige lesere ønsker jeg dere en riktig flott mandag. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits