5 gode grunner til å feire at det er fredag, sommer og helg!

1. Sommer mat, er uten tvil best om sommeren. Vi snakker grillmat, jordbær, vannmelon, moreller, en kald pink og enda bedre om du deler dette med gode venner.

2. Du kan gå barfot hele dagen/helgen. Pedikyr... Med knall freshe farger.

3. Alle er i bedre humør. Rart det der, men de fleste ser ut til å ha mye bedre humør på sommeren generellt og i helgene. Stresset legges ifra oss.

4. En god bok i skyggen 

5. Og til slutt... Those lazy hazy days. Late dager, strandliv og slikking av sol.

Jeg er utvilsomt en stor fan av både feiring og helg. Det blir ikke mindre etter jeg laget denne listen. Gleder meg allerede til helgen. Hva med dere. Hva elsker dere med helgen og sommeren?

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits