Deilig med endelig sommer!

I skrivende stund ligger katta og gubben i skyggen på den nye sofan vi fikk ordna i helga.


For et fantastisk deilig sommervær vi endelig fikk. Og ingenting er jo så godt som sommer i norge når den endelig er her. Deilige late dager i solveggen. Følesen av å gjøre absolutt ingenting og høre på vannet som sakte sildrer.... Ah, deilig. Har dere en fin søndag?

Jeg venter med en treningsøkt til kvelden, ligger en økt under for øyeblikket grunnet treningsfri dag igår. Men det kan bli godt med en sykkeltur ikveld. Jeg får prøve å lokke med meg Espen også.

Ellers venter vi innrykk fra Kvelluren og Drammen om et par timer så jeg har svingt sammen noen oreo ostekaker. Tenkte å teste dem ut før sommerfesten og hvis de er vellykka så er desserten i boks. Håper dere alle har hatt en flott helg, nyt dagen.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits