En sommerhilsen fra Tyrkia

Så fantastisk gøy det har vært på jobb idag. Jeg fikk telefon ifra Tyrkia! fra to søte galne kollegaer... hihi. Etter det har jeg bare gått og små ledd og smilt for meg selv. Takk til Heidi og Trine, to hærlig sprø jenter med sans for det gode liv, for at dere har gjort dagen min idag til en god dag.

Kom hjem til pakke i posten. Innbydelsene til Black and White party har kommet. Det var spennende å åpne pakken for å se om kortene var like fine i virkeligheten som på data. Kortene er bestillt hos kortshop og står til forventingene + mere til. Gleder meg til å dele dem ut.Nå står moreller på menyen. Kortene skal adresseres, slik at de er klar for å deles ut imorgen.  God kveld alle sammen.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits