Blue suede shoes....

Er inne på Nelly´s sine sider og surfer litt på morrakvisten. Må ha litt tid for meg selv med tv2 nyhetene og ipaden for å våkne.

Kommer over overskriften: Koboltblå - sommerens trendfarge. Å himmel, elsker kobolt blå farge! Kan nesten ikke få nok av den. Har tidligere kjøpt meg disse skoene fra nelly. #nellyholic


Ikke verdens beste kvalitet på dette bildet. Men ja de er altså koboltblå og semsket :) Kjempe kule. Men de trenger selskap stakkars..

Blå, er en veldig effektfull farge og den riktige sterke fargen får meg i godt humør. Kanskje jeg skulle hatt en blå reiseveske. Liker at den stikker seg litt ut. hmmm noe å tenke på ja.

(adlinks)

Sjekk ut den lille veska fra firelli , Den kan du lett matche med den blå genseren som ville vært kult med en enkel jeans. Sammen med noen blå aviator´s.

Kjolen var to die for.. men den har åpen rygg noe jeg ikke tror jeg klarer gå med, men jumpsuiten derimot.. stor sjans for at den skal med hjem til meg.

Nei jobben kaller. Atter en ny og spennende dag står på trappa. Idag med potensielt besøk fra de høye herrer lenger opp i kjeden. Vi får se hva dagen bringer. Prekas..

 

#fashion #mote #antrekk #blue 

Kommentarer

outofoffice

18.07.2013 kl. 09:39
nettshopping er alltid morsomt. Hva skulle vi gjort uten noen ganger...

Annette

18.07.2013 kl. 16:54
outofoffice: Helt sant. Så mye lettere å shoppe fra egen stue. Og til alle døgnets tider ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.com



www.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer



Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits