Work it, Work it...

Svett og kokt hummer rød i ansiktet kan jeg legge inn økt nr. 9 på dag nr. 8. Tjoho. Slettes ikke verst til å være meg. Så absolutt noe å være stolt over.

Trossa duskregnet og kasta meg på ei sykkeløkt. Det kan godskrives hele 1 mil. Fy så mye bedre det er å sykle enn å løpe. Fatter ikke hvorfor jeg ikke har tatt fram sykkelen tidligere. Jeg kan jo drømme om å løpe 1 mil, men å sykkle den samme strekningen føles ikke så ille i det hele tatt. Minus mygg i øret og støl bakpart. Men det kan jeg leve med. I tillegg får jeg jo masse med på kjøpet, frisk luft og duskregn som sikkert er kjempe bra for både hud og helse ;)

Hva er det egentlig med Rogaland og sykkelsport. På min vei traff jeg uttallige sykklister alle anstendig antrukket med det nyeste av det nyeste sykkelutstyret... tøff hjelm, hansker, polstret sykkelbukse og pølseskinn av en topp/jakke. ALDRI om jeg kaster meg på den trenden. Nei takk, ikke har jeg hjelm (burde vell egentlig hatt det da) og min kropp er ikke lagd for den slags treningstøy. Mykt og ledig, der har du meg. Fru form må skjules.

Noe Nordsjøritt får du heller aldri se meg i, takke meg til sykkel i fri luft på eget initiativ.Og masse friluft var det. Deilig lukt når det er regn i lufta, alt kjennes så mye bedre ut da. Lite trafikk og så du får riktig nyte av natur og fuglelyder. Inatt sover jeg godt. Uten tvil.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits