30 days challenge - day 7

Lovte igår å komme med en liten oppdatering på treningsfronten. Eller trening og trening fru blom. Aktivitetsfronten iallefall. Blir litt løping og en del turer ute i skog å mark. Har også tatt fram sykkelen å fått en økt med den. DET er over ett år siden sist gang og det kjentes garantert i beina etterpå. Var helt shaky.Kjenner det er godt å røre på seg. Formen trenger å komme seg enda mere men håper et par sykkelturer klarer den biten.

Men en oppsummering så langt: Dag 7 - 7økter :) godt fornøyd. Har kun hatt en dag uten noen form for aktiviteter, og hele 2 med 2 økter. Så får vi se om jeg klarer å være like flink framover også.

Det var tungt å stå opp idag, så sålangt har jeg ikke fått tatt en økt. Men dagen er ung, så jeg får legge inn en økt på tredemøllen dersom været fortsetter med regn utover. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits