Lørdagskos

God lørdagskveld mine flotte lesere.

Lørdag for meg har tidligere (les barndommen) vært fotballkamp, barnetv og lørdagsgodt. Og vi hadde alltid sen middag på lørdagskvelden. Med hele familien samlet foran tv´n. Vi trakk også måltidet ut i stua og vekk fra kjøkkenet for å lage mer kos ut av det.

Nå har ikke Espen og jeg noen barn enda, men vi koser oss på lørdagskvelden alikevell. Lager sen og digg mat som gjerne tar litt lengre planlegging og tid. Eller bare kosemat som vi kaller det. Ikveld så fristet det med kylling. Dagen har gått i ett for både meg og Espen. Og litt selvpleie har det også blitt tid til. Blondie har gått for litt mere mørk hårfarge :)

Kan jeg friste med Kyllingpasta? Det er fantastisk godt og veldig enkelt å lage. Resultatet blir dette:


 

Og vi lager en stor posjon, så blir det restemat til søndag. To fluer i ett smekk. Så kan jeg jo inbille meg at dette er sunn kost.

Kommentarer

Espen hansen

14.07.2013 kl. 11:10
Dette smakte virkelig av FUGL-:)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits