Helg

For en fantastisk flott følese. Lang helg, og den skal nytes. Nettopp ferdig med laaaang frokost og lunch, så skal dagen brukes til litt shopping på nett før solen stikker fram. Da må det nok nytes litt ute.

Har shoppa litt partyting til årets sommerfest, se så kult. Jeg fant alt dette hos www.partyiboks.no. Her finner du masse kjekt til den store feste store som små. Jeg kjenner jeg blir helt gira av dette. Men det er en stund til festen skal stå enda så jeg har god tid til å planlegge. 

foto: partyiboks

Dette tror jeg kan bli kult. Gleder meg til å lage i stand alt dette pluss mere. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits