Kjolekritikk

Biter meg merke i at det går en såkalt debatt om Kronprinsessens kjoleforbruk om dagen og hun får kritikk for hennes ekslusive kjolegarderobe. Men hallo, forventer vi ikke at vår Kronprinsesse skal se flott ut i offentlig sammenheng? Vibeke Holt fra Kapital spør: " - Er det ikke også noe fryktelig galt et sted når Mette-Marit - som lever på statlige overføringer - bruker titalls millioner på kjoler?"

Men har det ikke nettopp kommet opp at hun får en god del av disse kjolene, da sparer hun da også av de samme statlige overføringene. Samtidig får hun også kritikk for ikke å bruke norske designere men de italienske. Kan da sannelig huske at hun også bruker norsk design, eller er jeg helt på bærtur her?

Personlig ser jeg ikke noe galt i dette. Hun er en representant for Norge og dette krever en garderobe som ikke oss vanlig nordmenn har råd til å ha. Dessuten om du ser nedover til Europas kongehus er hun intet unntak. Dersom dama liker kjoler som er flotte og ekslusive stiller hun seg i samme kø som de fleste av oss jenter. Unntaket er da at hun har råd og er såpass offentlig at hun får dette sponset. Jeg synes Kronprinsesse Mette Marit gjør en kjempe flott jobb for Norge. La hun ha kjolene sine ifred. Dette er så janteloven og tør jeg si misunnelse.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits