30 days challenge - yay or nay

Så ble jo dagen igår (+helgens veiing) en liten oppvekker. I den anledning lurer jeg på om jeg må gi meg selv en liten utfordring. Har ei svigerinne som kjørte 100dagers prosjektet. Kanon flink og veldig dedikert til sin trening. Hun har også klart å engasjere og motivere flere av sine følgere på sin blogg. Jeg har ikke selv den viljestyrken at jeg klarer å kjøre 100 treningsøkter i 100 dager. Og for en som meg som er litt treningssky så er nok det i overkant over ambisiøst.

foto: vibbileaks 

 

Jeg er nok som folk flest. Full av gode intensjoner og har uttallige ganger vært støttemedlem i diverse treningskjeder. Kjempe motivert fra januar til mars/april... så kommer god været. Joda og hva skjer, jo trenings motivasjonen daler i takt med finværet. 

Jeg er nok i overkant utrolig god på å finne unnskyldinger til å ikke dra fram joggeskoene. Hvis du ser vekk ifra at jeg ikke liker å løpe. Har aldri gjort. Det var vel en grunn til at jeg aldri ble spiss i min 9 årige fotball karriere. Jeg har lange dager på jobb der jeg bruker bena hele arbeidsdagen. Jeg sitter ikke nedpå før jeg kommer hjem på kvelden og da sitter jeg i tillegg utrolig godt. Det er vanskelig å komme ut av godstolen for en stiv og støl kropp.

Men litt utfordring skal man jo ha i hverdagen og med å poste litt treningsframgang klarer jeg kansje å motivere meg selv til å klare 30dager med 30 treningsøkter..

Kan iallefall stolt føre opp min første treningsøkt på lang tid - 15 min på tredemøllen idag morges. Det er ingen milepæl, men et stort framskritt for meg selv. Og med litt godvilje kan jeg kanskje plusse på søndagens tur på stranden i 40 min. Begge øktene fikk meg svett så da må det kunne regnes som en treningsøkt.

Ønsk meg lykke til, så skal jeg gi en oppdatering underveis. Ønsker dere alle en fortsatt god dag, med både trening eller ei.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits