Playa La Bore

Her i Rogaland er vi bortskjemt med utrolig flotte strender. Brukte disse flotte strendene mye i barndommen da vi syklet ned i sommerferiene og bada og koste oss. Those sweet summer days.

Nå blir de for min del mer brukt til å gå turer på. Milevis med lang sandstrand og utrolig lang grunt gjør det til et eldorado for barnefamilene. Bore stranda blir også hyppig brukt av kitere og surfere. Her er et billed dryss fra søndagens kveldstur. Riktig nok en forblåst tur, men på jæren er vi vell kjendt med den.

  Nå er det snart av sted på jobb igjen. Ny uke nye muligheter. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits