Deilig med søndag.

Søndag er en deilig dag. En stille og avslappet dag til å hente seg inn på etter ukens mas og kjas. Her på jæren starta den ganske så overskyet og jeg ble litt skuffa da jeg sto opp for jeg hadde forventet en solskinnsdag ala gårsdagens. Men solen brøt igjennom tilslutt og det ble en kanon dag. Starta med blomstershopping med mor og tante. 


Full lasta bil med sommer blomster - et herlig syn.Jeg er en veldig fornøyd flowergirl. Vi har stappa bilen full av blomster på salg fra Wiig gartneri. De har uten tvil distriktets beste blomster. Jeg har kjøpt mine herifra de siste 3 årene og aldri hatt noe tull. Dessuten har de i tillegg til store og flotte blomster, veldig bra pris på disse. Absolutt verdt et besøk om du ikke har vært her før.

Vi forsatte den deilige dagen med søndagsmiddag på Hummeren. Sørlands idyll i Rogaland. Fantastisk god buffet og et lite glass med kald hvitvin i solen sammen med svigers. Bedre søndag kan en ikke få. Et lite billeddryss nedenfor.

 
Kuleste steinen - ever :) Ganske så enkelt forklart, typisk jærsk.

Kjempe flott buffet med masse god sjømat. Noe for enhver smak.

mmmm. Deilig og mett

Det er tross alt sommer. Litt farge er lov.


 

God og mett. Nå er det hjem og bytte klær. Strand tur til kvelden. Håper dere alle har en flott søndag. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits