Sommeren er ankommet

Iallefall for en liten stakket stund. Ser ut som at vi skal få kjempe deilig vær hele helga. Fram med solkremen her skal det nytes så godt som mulig. Må dessverre inn en liten tur på jobb i morgentimene grunnet lite folk, men imorgen er det helt fri og da skal jeg bare slappe av. Kjenner jeg er stiv og støl i kroppen/beina etter denne ukens arbeid. Det tar alltid litt tid å bli vant med å stå/gå i 8-9 timer i strekk.

Fikk koselig uventa besøk igår kveld av mine foreldre som var på spaseringtur så vi måtte åpne en flaske med Brunello som var importert i fra Italia og så ble det et lite bildedryss på tv'n fra turen vår via den nye appletv. Gadget fun! Jeg måtte klatte litt med å få min Ipad på nett med den nye boksen men klarte det til slutt. Det er jo så mye kjekkere å kunne vise fram ferie/skryte bilder på stor tv.

Nå skal en stor skål med jordbær nytes og teen min drikkes opp før jeg kommer meg avsted til jobb. Så får vi se hva morgendagen bringer. Blir det like deilig vær så må vi gjerne ut på en liten tur. Ikveld skal vi opp til mine foreldre på Tapas og vin. Min tante kommer nedover på besøk så det blir koselig å se henne igjen.

Fortsatt god lørdag.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits