TGIF

Burde jo egentlig vært ute i dette flotte været. Men var innom posten på vei hjem og hentet en liten pakke. Espen har bestillt Apple TV... hehe og så ble jeg sittende her å trykke istedenfor å nye sola. Glo på masse flotte kommende kinotrailere. Så her sitter jeg da mens sambo er ute å beiser terasse. Hehe flott arbeidsdeling det.

Skulle egentlig lage et lite innslag om Cortona gitt og fått redigert noen bilder, men det får bli seinere. Dette var mye mere underholdenes.
 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits