Morgenstund

Morgenstund har gull i munn.... Ja det var noe sånn tror jeg. Det er allerede fredag og helgen ligger for dørene. Litt deilig å tenke på her jeg sitter ved frokostbordet ganske så trøtt.

Slet meg opp tidlig idag, men hadde aller mest lyst å trykke på snooze. Jeg fungerer simpelten mye bedre når jeg får meg en lang og rolig morgenstund. Jeg må ha litt tid for meg selv der jeg spiser frokost og nyter en nylagt latte. Da kjenner jeg at jeg våkner til. Lese litt i et blad eller se på nyhetskanalen for en oppdatering,sjekke mailen. Alt i et bedagelig tempo.

Håper dere alle får en deilig fredags morgen. Og en god helg når den kommer .

Kommentarer

annirenf79

05.07.2013 kl. 09:39
Riktig god helg!

Annette

05.07.2013 kl. 17:19
annirenf79: Tusen takk I like måte
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits