Black and White

Stor hits i motebildet for tiden, men tenkte å lage en sommer/bryggefest litt senere på sommeren men må ha litt inspirasjon. Leve Pinterest sier jeg. Hva gjorde jeg før denne??

Har satt sammen en liten montasje over antrekk som kan bli aktuelle på denne dagen. Må også inn å finne meg dekorasjonstips. Disse får komme senerere. 

 

Her finner du de flotte varene: 1:HER 2: HER 3: HER 4: HER 5:HER 6:HER 7: HER 8: HER (adlinks)

Så må jeg bare finne ut om jeg skal ha hovedfokus på hvit eller sort. Litt mix blir det uansestt. Dessuten har jeg forelska meg i både sko nr. 3 og 7 så det spørs om ikke begge disse må hjem uansett. 

 Nå må resten av festen planlegges og pinterest skal brukes flittig. Vi må dessuten få laget noen innbydelser også. Tiden går jo så fort.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits