A slow morning

Har en rolig morgen idag. Nettop ferdig med frokosten og latten. Deilig å kunne starte litt seinere på jobb idag spesielt siden jeg jobbet til 00.30 i natt. Er allerede halveis i den første uken tilbake fra ferie og dagene går utrolig fort. Kjenner på beina nå at jeg har hatt ferie i 3 uker. Det tar litt tid å komme inn i vant gjenge og bena er slitne og trøtte når jeg kommer hjem fra jobb. Da er det godt å ta et fotbad.

Tror jeg tar turen innom Lucky duck idag (tidligere saape) å kjøper meg flere badekuler. Kjøpte med meg flere typer når jeg skulle på tur til Kreta for å ha i badekaret, men de minste kulene er også kjempe gode til å bruke som fotbad. Føttene blir kjempe myke og deilige. Herlig etter en lang dag på jobb og ikke minst godt for sommerføtter.

Nå skal jeg nyte siste fritid før jeg tar avsted til jobb i noen timer. Lå en pakke med blader og bøker og ventet på meg i posten idag. Så nå kan jeg drømme meg bort i noen timer. 

 

Kommentarer

Sandra

03.07.2013 kl. 12:25
Hehe :)) Greit å lese litt magasiner :)

Iselin_Renee

03.07.2013 kl. 12:29
Fint bilde :)

Annette

03.07.2013 kl. 21:43
Iselin_Renee: takk :) smugtittet på din blog. Du har mange pene bilder der:)

Annette

03.07.2013 kl. 21:46
bysanni.blogg.no: elsker å lese magasiner å drømme meg bort ;) alt for mye av lønna går i diverse blader. :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits