Sweet things

Har i et tidligere innlegg skrevet at jeg er utrolig svak for smågodt. Prøver iherdig å holde meg til kun helgen. Men deler jo husholdningen med en mann som ikke synes det er fullt så hytt. Holder på å sorterer og ordner bilder fra vår ferie i Italia, da kommer jeg over noen bilder av makroner som jeg tok når vi var innom Roma. Aaa sweetnes. Så utolig lekre de ser ut og de utstillingene som sto i vinduene. Får munnen til å løpe løpsk av mindre.Butikken vi gikk forbi het laduree og er opprinnelig en fransk butikkkjede. Den er virkelig lekker og ser utrolig innbydende ut. Nå skal det nevnes at akkurat disse makronene fikk jeg ikke smakt på selv om jeg utbrøt ved butikken "her ska me inn å handla dessert". Hehe.

Min erfaring med disse populære småkakene fra frankrike har vært litt heller opp og ned for selv om de er utrolig lekre å se til, smaker de ikke alltid like godt synes jeg. De få gangene jeg har handlet dem i butikker har jeg blitt utrolig skuffet og endt opp med å kaste posen eller boksen etter en kake. Men har blitt servert hjemmelagde makroner av min søster som lager disse til jul (de er da 3 ganger så store og ikke like fullt lekkert visuelle), men de er utrolig gode.

Har dere noen erfaring selv med makroner? Og evt disse lekkre fra Laduree? Kjenner at jeg angrer vi ikke tok turen innom nå når jeg ser på bildene igjen.. Akk ja. Kansje neste gang.

Kommentarer

Iselin Renée

02.07.2013 kl. 21:13
Det så godt ut :)

Annette

03.07.2013 kl. 10:40
Dé ser utrolig gode ut men fikk jo ikke testet dem ut denne gangen dessverre, men neste gang SKAL vi bare innom å testsmake.

06.07.2013 kl. 10:50
Makroner er nydelig;)

ta gjerne en titt på min blogg, i dag kan du få litt soveroms inspirasjon;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits