Back to reality..

Da var sommerferien offisielt over for denne gang. Tre uker som har flydd i expressfart. Alarmknappen er innstillt på 0600 og det er på tide å komme inn i rutinene igjen. Personlig skulle jeg gjerne hatt 3 til men akk ja.

Mandag er ikke den verste dagen i uken for meg, det er alltid tirsdag, da er det ekstra hardt å stå opp. Så å stå opp når klokken ringte var ikke noe problem. Tror kroppen var programert til å stå opp tidlig for jeg våknet litt før klokken ringte. Dessverre sliter jeg med en lei kink som ikke vil gi slipp så dette kan bli en interessant dag. 

Ute faller regnet ned og det er fremdeles lite som minner om sommer, det er jo en liten trøst når jeg nå skal tilbkae til hverdagen igjen. Kalenderen viser allerede 1 juli.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits