CHAMPAGNE LUNCH...

  Woopie. Champagne og shopping går hånd i hånd. 

Det er ikke ofte vi samles for å ta en tur ut på shopping sammen. Ofte har vi det for travelt i hverdagen til å ta tid til dette. Første gang vi samles var faktisk Ifjor og det var så gøy at vi fant ut at dette måtte gjentas. Fikk til og med fint besøk fra Oslo som kom ens ærend for å være med på shop and wine. Fantastisk morro.

Starta dagen kl 11 for å ta toget inn til stavanger. Butikkene stenger rundt kl 16 så for å få tid til å ta runden bestemte vi oss for å starte tidlig. Det viste seg at vi kunne lett ha vært i byen kl 10 for vi rakk ikke rundt alt alikevell. Første stopp ble Bøker og Børst. Her har jeg ikke vært før men har hørt mye skryt om dem. De ble nylig (april) kåret til regionens beste utested. Ikke dårlig, og til og med Lonely Planet har med stedet i deres stavanger guide. Selv om vi var relativt tidlige var det fullt med folk på uteserveringen men vi var heldige og fikk oss bord med en gang. Så etter et par glass med vin var vi klare for litt shopping.
 Ble fælt lite shopping på meg. Fikk shoppet bra ifra meg når vi var i Italia. Men måtte innom ALDO's og der sto et par sko og ventet på meg.
Ellers fortsatte vi ned til Hansen hjørnet sånn smått om og ble sittende der å kose oss i noen timer. Kjempe kjekk dag med flotte mennesker og litt fjollende ble vi og. Gleder meg allerede til neste års champagne lunch. 

 

Kommentarer

Iselin Renée

30.06.2013 kl. 22:59
Fine bilder :)

Annette

30.06.2013 kl. 23:21
Tusen takk Iselin :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits