A day of fun, fun, fun

Fredag og det er helg. Gud så fort denne siste ferie uken har gått. Det er allerede helg og jeg sitter og planlegger outfits for morgendagens Champagne lunch. O det skal bli så morro. Et helt år er gått siden vi sist hadde shopping og vin i Stavanger.

Har nettopp kommet inn dørene fra dagens aktivitet. Kongeparken på Ålgård. Fy så trett jeg er. Det er mange år siden jeg sist var her så når jeg nå fikk sjansen til å være med min kusine og hennes to gutter grep jeg den. En veldig morsom dag og høydepunket var den nye attraksjonen Fossen og Nordavind. Magemusklene har fått trent seg med både latter og skrik.
Pink er på kjøl og skal snart nytes. Håper dere alle får en riktig god helg.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits