Summer sweet summer

Ja her en sitter på sør-vest landet kan en jo lure litt på hvor den tar veien. Sitter i skrivende stund å ser ut på et heller kjedelig sommer vær. Overskyet, vindfullt og usle 16 grader. Ikke mye som sier sommer. Jeg har min tredje ferie uke og heldigvis har vi vært i Italie de to foregående ukene. Der vi hadde kjempe flott sommer vær, tenker å ta et eget innlegg på den turen litt senere.

Hva kan man da gjøre for å få den gode sommerfølesen når ikke helt været strekker til. For meg er sommer synonymt med jordbær. Søte deilige jordbær. En god bok og gjerne litt god drikke. Enten en latte på morgen kvisten eller et lite brusende eller rødt på kvelden. Gjerne en laaang og god frokost eller en god tur på stranden.

Selv om vi teller allerede halvveis inn i 3 og siste ferieuke, (og disse dagene går fort). Så prøver jeg å få nyte de få solstrålene vi har. Samtidig må jeg prøve å få satt meg inn i denne nye hobbyen min - blogging. Og da passer det at ikke været er på sitt aller aller beste. Uansett om du har tidlig eller sein ferie ønsker jeg iallefall alle sammen en riktig god ferie når den kommer.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits